dimarts, 17 de novembre del 2015

BIBLIOTEQUES!

BIBLIOTEQUES

Les biblioteques ens ofereixen la possibilitat d'animar als nens i nenes a descobrir el plaer de la lectura.

Us animem a utilitzar-les i a gaudir de les activitats que ofereixen. Fer-se el carnet és gratuït i permet endur-se a casa fins a 30 documents en préstec a la vegada, i de diferents biblioteques, dels quals 15 poden ser llibres o revistes i els altres 15 poden ser material multimèdia, amb un màxim de 6 DVD i un màxim de 9 CD, CD-rom o altres suports multimèdia, durant 30 dies.

A l'escola fem activitats puntuals amb llibres que ens deixen en servei de préstec i que després els alumnes poden tornar a mirar a la biblioteca o endur-se'ls a casa.

A l'octubre, els alumnes de Cicle Inicial van anar a la biblioteca de l'escola i van estar mirant i llegint àlbums i còmics i una selecció de contes sobre les emocions, escollits per la bibliotecària de la biblioteca que ens queda més a prop del centre: la biblioteca Josep Janés (a prop del mercat de Collblanc, al carrer Dr. Martí i Julià Dr. Martí i Julià, de l’ Hospitalet de Llobregat).


L'altra biblioteca propera es diu Vapor Vell (prop de plaça de Sants, al Passatge vapor Vell s/n. Barcelona)
També us volem comentar que ofereixen un servei de préstec interbibliotecari (gratuït dins la mateixa ciutat, i molt barat si et porten els llibres d'altres municipis). Els alumnes que s'aficionen per exemple a llegir llibres d'una mateixa col·lecció, poden anar demanant els diferents títols. Es pot consultar per internet el catàleg: http://aladi.diba.cat/.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada